beats by dre cheap

POGLEDAJTE VIDEO

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO... KVIZ...
Voditeljica bujnog poprsja Adela Lupse počela je doslovce vrištati u kameru i lupati slušalicom po telefonu, da bi ga trenutak kasnije bacila na pod i počela gaziti nimalo ne stišavajući histerični ton kojim se obraćala gledateljima ponavljajući riječi: 'Želim da telefon zazvoni! Zovite me!'.
 Ljutiti šefovi su je nakon tog ispada otpustili s nacionalne TV kuće. Adela Lupse, koja je već tri godine TV voditeljica, izjavila je povodom toga da osjeća kako je malo pretjerala: ‘Željela sam da ljudi zovu. Moj posao je prilično stresan. Nije lako nagovoriti ljude da zovu i daju točan odgovor. Jednostavno sam imala loš dan.
’ Rumunjsko vijeće za telekomunikaciju u cijelom slučaju nije bilo raspoloženo za razmatranje komične strane cijele situacije, već je nacionalnu TV kuću kaznilo novčano, uz objašnjenje kako je voditeljica bila neopravdano nasilna. Dotični kviz već nosi ‘X’ oznaku, odnosno smije se prikazivati samo u kasnim noćnim satima, u terminu kad se pretpostavlja da su djeca i tinejdžeri u krevetu.

OCEKUJEM KOMENTARE....

Zabava :D
http://smijesneslikeivicevi.blogger.ba
13/01/2009 21:34